Thursday, April 9, 2009

Kiisteltyjä Muhammad-pilakuvia tulossa myyntiin kavkaz.fi sivuilla

Kiisteltyjä Muhammad-pilakuvia tulossa myyntiin kavkaz.fi sivuilla

Tamperelainen pilakuvataiteilija ja kansanparantaja Seppo Lehto ja Kurt Westergaard näyttävät mallia suhtautumisessa pedofiiliprofeetta Muhammediin, samoin kuin Norja


Kohta lienee tilattavissa http://kavkaz.fi sivujen kautta Seppo Lehdon pilakuvia islamista ja pedofiiliprofeetta Muhammedista sekä pedofiilisista lapsimorsiamia ylläpitävistä pedofiilikannattajistaan muslimeista

Viite:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806037744291_ul.shtml


Norjalaislehti julkaisi Muhammad-pilakuvan
3.6.2008 18:51

Profeetta Muhammadin pilakuvista noussut kohu sai jatkoa tiistaina, kun norjalainen sanomalehti julkaisi piirroksen Muhammad-nimisestä terroristimiehestä.

Trondheimilaisen Adresseavisen-lehden pilakuvassa räjähdevyöllä varustautunut parrakas ja turbaanipäinen mies paljastaa itsensä. Miehen t-paidassa lukee teksti: "Olen Muhammad, eikä kukaan uskalla julkaista kuvaani." Hahmolla ei ole lainkaan housuja jalassaan.

Adresseavisenin päätoimittaja Arne Blix painottaa, ettei kuva esitä profeetta Muhammadia eikä pyri halventamaan islaminuskoa. Blixin mukaan kuvan tarkoitus on arvostella terroristeja, jotka tappavat ihmisiä väittäen toimivansa profeetan nimissä.

Kuva julkaistiin vain vuorokausi sen jälkeen kun Tanskan Pakistanin-suurlähetystöä vastaan iskettiin tuhoisalla autopommilla. Pakistan selvittää pilakuvakohun mahdollista yhteyttä pommi-iskuun.

STT-NTB-TT
---------

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200904089386749_ul.shtml



Kiistelty Muhammad-pilakuva tulossa myyntiin
Keskiviikko 8.4.2009 klo 19.05

Tanskalainen sananvapautta puolustava Free Press Society alkaa myydä kohuttua Muhammad-pilakuvaa.

Yhdistyksen verkkosivun mukaan myyntiin tulee tuhat kappaletta vedoksia kuuluisasta kuvasta, jossa profeetan päässä olevaan turbaaniin on työnnetty sytytyslanka.

Alkuperäisen kuvan on tehnyt pilapiirtäjä Kurt Westergaard. Hän on myös signeerannut kaikki nyt myyntiin tulevat vedokset. Yksi vedos maksaa 250 dollaria (188 euroa).

Westergaardin, 73, kuva julkaistiin tanskalaisessa Jyllands-Posten lehdessä syyskuussa 2005. Se kuului osana 12 pilakuvan sarjaan, jonka julkaiseminen aiheutti maailmanlaajuisen protestien sarjan. Mielenosoitukset huipentuivat Tanskan edustustojen polttamiseen Damaskoksessa ja Beirutissa helmikuussa 2006.

Westergaard joutui heti pilakuvan julkaisemisen jälkeen vetäytymään maan alle jatkuvien tappouhkausten vuoksi. Hän on edelleen jatkuvassa poliisivartioinnissa.

STT-AFP

---------------------------------

On 9 huhti, 00:55, Profeetta Tero wrote:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200904089386749_ul.shtml



"Westergaard joutui heti pilakuvan julkaisemisen jälkeen vetäytymään
maan alle jatkuvien tappouhkausten vuoksi. Hän on edelleen jatkuvassa
poliisivartioinnissa."

Muslimeja uhkailijat eivät ainakaan voi olla, koska islam on
rauhanuskonto. Ovatko asialla natsit ja muut nuivat?
--
That's tight.
------------------------------------------